3i byt až 74m2 v Top lokalite Trenčína – Soblahovská

B10 vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt o celkovej rozlohe 74m2 nachádzajúci sa na prvom poschodí zatepleného panelového domu s bezbarierovím prístupom, novozrekonštruovaným výťahom a pivnicou, situovaný vo veľmi žiadanej lokalite Trenčína na Soblahovskej ulici.

Na úvod by som Vám chcel predstaviť jeho vynikajúcu dispozíciu:

priestranná vstupná chodba, detská izba, spálňa, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na balkón, jedna kúpeľna a samostatné WC.

Lokalita:

Nachádzame sa vo veľmi vyhľadávanej lokalite v centre Trenčína s plnou občianskou vybavenosťou ako obchody, kaviarne, banky, potraviny, škola, škôlka, pošta, nemocnica, zastávka MHD a mnoho ďalšieho. Veľkou výhodou tejto lokality je výborná dostupnosť do priameho centra alebo na ďiaľnicu D1.

Rekonštrukcia:

Byt ako taký prechádzal rokmi rozsiahlou a veľmi vkusnou rekonštrukciou ako vymenené plastové okná, vyrovnané podlahy, ošetrené parkety, dlažba, kuchynská linka, jadro, WC. Momentálne si nevyžaduje žiadne veľké investície.

Odporúčanie:

Byt svojou polohou, dispozíciou a rekonštrukciou ponúka kombináciu tichého a bezproblémového bývania, bezstarostné nasťahovanie a rýchlu pešiu dostupnosť k občianskej vybavenosti.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 109923

Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

B10 Slovensko, a. s.
Marek Podhorský


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *