3i novostavba kompletne zariadeného RD, Hôrka n/V

+++ ZNÍŽENÁ CENA +++

Ponúkame na predaj útulný plne zariadený rodinný dom v obci Hôrka nad Váhom, vzdialený od Nového Mesta nad Váhom a rekreačnej oblasti Zelená Voda 10 km, diaľničného privádzača cca. 5 km a kúpeľného mesta Piešťany cca. 15 km.
Rodinný dom ma charakter prízemnej murovanej stavby s rovnou strechou, postavenej na pozemku s výmerou 314m2, kompletnými inžinierskymi sieťami, terasou a parkovacími miestami pred domom.
Dom je kompletne dokončený, plne zariadený a obývaný, jeho zastavanú plochu tvorí dom, terasa a parkovacie miesta pred domom s výmerou 146m2
Pri výstavbe domov poli použité kvalitatívne dobré bežne dostupné materiály: železobetónová základová doska, celý dom z pálenej tehla – Porotherm, strecha rovná – väzníková, zateplená s hydroizolačnou fóliou, plastové okná s izolačným trojsklom, zateplenie fasády, interiérové vápenno-cementové omietky. Interiér ako aj exteriér je kompletne dokončený do štádia ,,dom na kľúč“ podlahy, dlažby, obklady, vybavenie sanity, interiérové dvere, elektrický 120l bojler na ohrev vody, podlahové elektrické kúrenie s reguláciou v každej miestnosti samostatne. Nehnuteľnosť sa ponúka s kompletným zariadením všetkých izieb, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru a príslušenstva všetkých miestností.
Dispozične je domček dobre riešení: vstupné zádverie prepojené s chodbou z ktorej sa ide do dvoch samostatných izieb, sanity a priestrannej a slnečnej dennej časti – obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou s výstupom na terasu.
Umiestnený v novej pokojnej lokalite s dostatočnou občianskou vybavenosťou v obci. V okolí krásna príroda, veľa lesov, turistických chodníkov a cyklotrás či už po hrebeňoch Považia, alebo miestnych komunikáciách. V regióne viacero lyžiarskych stredísk – Kalnica s bike parkom, Bezovec, Veľká Javorina, Stará Myjava. Rekreačné stredisko Zelená voda, Horná Streda, Dubník, hrady v Beckove, Tematín a Čachtice.

V prípade seriózneho záujmu, dohoda na cene ISTÁ.

Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.

DOMUM realitná spoločnosť s. r. o.
Tomáš Pekarovič


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *