Jedinečný rodinný dom s fotovoltikov / Modrová

Ponúkame na predaj neobyčajný 5 izb. rodinný dom v obci Modrová, okres Nové Mesto nad Váhom, na pozemku o veľkosti 1154 m2, vhodný na kľudné rodinné bývanie alebo ako aj chalupa, v krásnom horskom prostredí Považského Inovca. Rodinný dom sa nachádza v individuálnej rodinnej zástavbe ako samostatne stojaci objekt s troma podlažiami s plochou strechou. Nehnuteľnosť je napojená na IS, ako je voda, elektrina, plyn a má vlastný septik. Dom bol v roku 2011 zrekonštruovaný (nové rozvody vody a kanalizácie, elektroinštalácia, plynoinštalácia, podlahy, nové ústredné kúrenie s plynovým kotlom, plastové okná s plastovým žaluzím, kuchyňa, kúpeľne a pod.. Predáva sa komplet zariadený.

V roku 2014 bolo inštalované tepelné čerpadlo. V roku 2019 mal na streche inštalovaný fotovoltaický systém z 10 panelov.

Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Piešťany.

Obec Modrová má 499 obyvateľov a leží 12 km severovýchodne od kúpeľného mesta Piešťany na západných výbežkoch Považského Inovca a 13 km od okresného mesta Nové mesto nad Váhom. Výjazd na diaľnicu Bratislava-Žilina je 4 km. V katastrálnom území obce sa nachádza prírodná rezervácia KŇAŽÍ VRCH, ktorá je útočišťom existenčne ohrozených druhoch rastlín a živočíchov. Nad obcou sa nachádza jaskyňa Modrová, objavená v roku 1991. V okolí sa nachádza rekreačná oblasť a stredisko letnej a zimnej turistiky pod vtcholom Bezovca. V okolí je lyžiarsky vlek, tábor, firemné a súkromné chaty. Pri potoku Striebornica je rekreačná oblasť Výtoky vhodná na táborenie, turistiku skvelé byciklovanie po horách s množstvom cyklotrás. Vo vedľajšej obci Lúka je kaštieľ, ktorý slúži ako školské a rekreačné zariadenie.

V obci je obecný úrad, kultúrny dom, knižnica, zdravotné stredisko, potraviny, pohostinstvo, bar, autoservis, čaluníctvo, senior house.

Potrebujete úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní
4. kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti (obhliadky, prezentáciu nehnuteľnosti, inzerciu… atď.)

Za výhodných finančných podmienok len exkluzívne v našej R1 Reality poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdno-znaleckého posudku aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku a pod.
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy C.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality.
R1reality …cesta k novému bývaniu

R1reality Piešťany
R1reality


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *