NA PREDAJ | Priestranný rodinný dom vo vyhľadávanej obci Soblahov

Spol. ZAJO reality Vám vo výhradnom zastúpení ponúka rodinný dom v atraktívnej lokalite Soblahova. Tento slnečný a priestranný dom s veľkým pozemkom je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí si túžia vytvoriť vlastný domov podľa svojich predstáv.

Dom ponúka celkovú úžitkovú plochu 123 m² a nachádza sa na pozemku o rozlohe 828 m². Jeho výhodou je výhodná poloha v rámci obce a slnečná orientácia, ktorá vytvára príjemnú atmosféru v každej miestnosti. Dispozícia domu umožňuje prispôsobiť ho individuálnym potrebám a preferenciám nového majiteľa.

Tento rodinný dom sa nachádza v Soblahove, vyhľadávanej dedine pri Trenčíne, len 5 minút autom od samotného mesta. Poloha a lokalita tejto nehnuteľnosti poskytujú pokojné a tiché bývanie, s dostupnosťou všetkých potrebných služieb a zariadení v blízkosti.

Na nehnuteľnosti bola vykonávaná pravidelná údržba a v priebehu rokov 2007 – 2008 modernizácia strechy a okien. Strecha tohto rodinného domu bola kompletne vymenená v roku 2007, čo zabezpečuje jej dlhodobú kvalitu a je stále pod záručnou dobou . Okná domu boli obnovené v roku 2008, čím sa zvýšila energetická efektívnosť nehnuteľnosti. V roku 2014 prebehla rekonštrukcia podlahy v niektorých miestnostiach, čím dostal interiér nový vzhľad. Celkovo je nehnuteľnosť v dobrom technickom stave a poskytuje vám možnosť vytvoriť si domov podľa vlastných predstáv.

Táto nehnuteľnosť disponuje vizualizáciou na mieru, ktorá vám ukáže možnosti a potenciál prerobenia tohto rodinného domu. Vizualizácia je vytvorená tak, aby vám poskytla predstavu o možných úpravách a zmenách, ktoré je možné realizovať v rámci tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, sme schopní upraviť túto vizualizáciu podľa vašich konkrétnych požiadaviek a predstáv.
Týmto vám dávame možnosť vytvoriť si presne taký dom, aký si želáte, a prispôsobiť ho vašim individuálnym potrebám.

Pre viac informácií a záujem o obhliadku neváhajte kontaktovať náš realitný tím.

Nami uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu a všetkých poplatkov, ako overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- EUR.
Sme realitná kancelária, ktorá si zakladá na korektnom jednaní s klientom. V našom záujme je prvoradá spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho. Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : 0910979810, emailovej adrese: matus.laurencik@zajoreality.sk prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, budova KERAMOPROJEKTU, 2 poschodie.
Matúš Laurenčík – ZAJO Reality, s.r.o.

ZAJO Reality, s.r.o.
Matúš Laurenčík


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *