Predám 6 izbový RD RYBANY, 191.000 eur

Ponúkam na predaj veľký, priestranný 6 – izbový rodinný dom v obci Rybany okres Bánovce nad Bebravou.
Nehnuteľnosť je postavená v roku 1978, má dve obytné podlažia a suterén – čiastočne podpivničený.
Dom je postavený na pozemku s rozlohou 1132 m2 a je umiestnený na okraji obce v zastavanom území.
Úžitková plocha: dom – 141 m2
hospodárska budova – 44 m2
Na prízemí sa nachádza priestranná chodba a vstupná hala, kuchyňa, obývacia izba, tri samostatné miestnosti, kúpeľňa s WC, špajza a schodisko na poschodie.
Na prvom poschodí sa nachádza kuchyňa s balkónom, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba s balkónom, spálňa a tri povaly, ktoré je možné v budúcnosti využiť ako ďalšie podkrovné miestnosti.
Suterén pod domom tvorí viacero miestnosti a kotolňa.
Na pozemku sa nachádza hospodársky objekt pozostávajúci zo samostatnej garáže, letnej kuchyne, hospodárska miestnosť a dvoch izieb na poschodí.
Prístup k pozemku je možný po miestnej komunikácií.
Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: verejný vodovod, elektriku a plyn. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla. Odpad je riešený žumpou.
Výmena okien, dverí, podláh a spodnej kúpeľne prebehla v roku 2010.
Dom je v pôvodnom stave avšak kvalita muriva, betónové stropy, betónové schodiská, veľké izby a obrovský úžitkový priestor domu má veľký potenciál pre budúce komfortné bývanie.
Výhodou tejto nehnuteľnosti sú nádherné, presvetlené, veľké izby.
Krásna, veľká slnečná záhrada a hospodárska budova ponúka súkromie, možnosť relaxu, záhradkárčenie, poprípade veľké možnosti pre realizáciu domáceho majstra.
Obec Rybany sa nachádza na hlavnom ťahu medzi Bánovcami n/Bebravou, Partizánskym a Topoľčanmi. S kompletnou občianskou vybavenosťou (základná škola, materská škola, všeobecný a detský lekár, lekáreň, potraviny, rímsko – katolícky kostol, dve reštaurácie, dve vinárne, priemyselný obchod, stavebniny, autobusová a železničná stanica s niekoľkými spojmi medzimestské aj diaľkové linky a mnoho ďalšieho ) patrí medzi významné obce spoločenského, historického a priemyselného významu. Nehnuteľnosť je možné využiť aj na podnikateľské účely, nakoľko veľkosť domu a hospodárskej budovy umožňuje zriadenie komfortného bývania a časť priestoru je možné využiť aj na zriadenie vlastného podnikania.
Cena: 191.000 eur

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel.č 0907 482 053
mail: katarina14jur@gmail.com
Jurenková Katarína

Katarina Jurenkova


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *