Novostavba rodinného domu v Papradne vhodná ako investičný projekt

Novostavba rodinného domu v Papradne vhodná aj ako investičný projekt. Pozostáva z priestranného suterému rozdeleného na garáž, dielne, sklad paliva a pivnicu a 3 nadzemných podlaží. Tieto sú takmer identické, výhodou je, že každá bytová jednotka má samostatný vchod, preto by mohla budova slúžiť i ako bytovka.
1. NP: vstupná chodba, hala, kuchyňa, komora, priestranná obývacia izba, 3 izby, kúpeľňa, WC , všetko samostatné, nepriechodné izby s balkónom, rovnako aj 2.NP
2. NP: vstupná chodba, hala, kuchyňa, komora, priestranná obývacia izba, 3 izby, kúpeľňa, WC
3. NP: čitáreň, vstupná hala s výstupom na pôjd, rovnaké členenie ako v spodných bytoch, akurát je podkrovie nižšie a balkón je riešený ako celistvá priechodzia terasa

Pozemok o rozlohe 1056 m2 poskytuje priestor na relax, oddych i drobné záhradkárčenie či chov. Nachádza sa tu aj priestranný kurín a betónová platňa pripravená pre dvojgaráž a sklad paliva. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu, no je tu aj nikdy nepoužívaná žumpa.
Nehnuteľnosť čaká na investora, ktorý si ju dokončí podľa vlastných predstáv a zámerov, či na väčšiu dvojgeneračnú rodinu. Priestor je naozaj veľkorysý, len treba doriešiť centrálne vykurovanie, predĺženie stavebných povolení a kolaudáciu.

Romantické chalupy, s.r.o.
Daniela Vladimirova


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *