PREDAJ – 2 izb. byt s balkónom – ul.A.H.Gavloviča – zníženie ceny!

Pri rýchlom jednaní a financovaní
z vlastných zdrojov dohoda istá!

Ponúkame Vám na predaj priestranný slnečný 2 – izbový byt s potenciálom do budúcna ( pre mladú rodinu s deťmi, materská škola na dohľad, veľa zelene, súkromie na podlaží, možnosť zmeny dispozície…)
Byt má balkón, výmera bytu je 62 m2, situovaný je vo vyhľadávanej lokalite na ul. A. H. Gavloviča STARÉ SÍDLISKO Prievidza. Lokalita v tesnej blízkosti úplného centra Starého sídliska a zároveň kľudová zóna – poloha bytu je ideálna, výborné susedské vzťahy.

Byt sa nachádza na 3.poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome. Dispozícia bytu – obývacia izba so spálňou sú orientované na východ a kuchyňa na západ, byt sa skladá z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatné WC, chodby a priestrannej murovanej pivnice s oknom v suteréne.

V byte sú podlahy v izbách plávajúci laminát, v kuchyni a kúpeľni keramická dlažba, plastové okná, v spálni a na chodbe vstavaná skriňa.
Byt je nachystaný na rekonštrukciu, na obhliadke k dispozícií variant prerábky na 3 – izbový byt. Možnoť zámeru odkúpenia podkrovných priestorov.

Správca bytového domu je SVB Gavloviča a zálohové platby cca 200,- 220,-eur/ mesačne podľa počtu osôb a skutočnej spotreby.
Vchod sa udržiava čistý a upravený.

Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu, dostatok dobudovaných parkovacích miest, v okolí kompletná občianska vybavenosť.

Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

RE/MAX Slovakia
Rakovská Žaneta


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *